JOHNNY'S PIZZA & BURGERS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 56 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Pizza & Burgers. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2024 om 8:30 Rauwe burgers bro, bestelling weg gegooid.
1 mei 2024 om 20:00 Food didn’t show up at all, yet no refund given
1 apr 2024 om 13:42 NOOIT BESTELLEN HIER! Meer dan een uur gewacht op een pizza die gewoon kant en klaar was smerigste pizza ooit telefonisch niet bereikbaar en iets van 13/14 euro voor een kant en klare pizza die uit elkaar valt is echt niet normaal niet bestellen hier
31 mrt 2024 om 1:32 Me neefje had jonger hij had zin in pizza dus had ik van hier besteld was lekker en gezellig met hem ik wou er aan danken dag wij gezellig hadden met de pizza’s voor een goede avondeten en herinneringen.
30 mrt 2024 om 4:15 Lekker,warm en snel
28 sep 2023 om 1:19 lekkere satesaus!
2 sep 2023 om 1:57 Service is goed, aardige meneer die ons altijd helpt en bezorgd. Vaker prima gerechten besteld, maar de kapsalon zit teveel friet in, saus is teveel waardoor de friet ook volledig nat is en erg weinig vlees waardoor het een slappe hap werd..
24 aug 2023 om 11:50 Kroketten waren koud en slap, leken niet lang genoeg gebakken te zijn. Patat ook lauw. En ik woon dichtbij dus daar ligt het niet aan
19 aug 2023 om 21:39 Alles was rauw en niet smakelijk alles ging de prullenbak in
13 aug 2023 om 22:24 Waardeloos! Wij hebben een bestelling geplaatst, maar deze is nooit bezorgd. Ook geen telefoontje of bericht ontvangen over een annulering. Meerdere keren zelf gebeld maar het telefoonnummer was iedere keer niet bereikbaar.
6 aug 2023 om 19:59 No comment it’s great like always
5 aug 2023 om 0:51 Heerlijke vlaamse friet, lekkere vega burger en groente kroketten. Snelle bezorging